Wit bloeit de meidoorn

Wit bloeit de meidoorn

Als bij de aanleg van een weg een heilige bron verwoest dreigt te worden, komt een dorpsgemeenschap in opstand
Maeve Binchy

De rust in het Ierse plaatsje Rossmore wordt bedreigd door de aanleg van een nieuwe snelweg. Zal deze verbinding met de buitenwereld welvaart brengen of een einde aan de gemoedelijke sfeer maken? Vooral het feit dat de bron van Sint Anna voor de snelweg moet wijken zorgt voor ophef. Vele generaties gingen al met hun dromen en zorgen naar de bron om te bidden voor beterschap.
Vader Flynn hoort de inwoners van Rossmore aan terwijl ze kiezen tussen de tradities uit het verleden en de beloftes van de toekomst.

newsletter Facebook Twitter

Specificaties:

Maeve van der Steen
12 uur 46 min
18-07-2016
Boekerij
9789052860466

Download of Abonnement

Kies hieronder of je het boek als geluidsbestand wilt downloaden naar je eigen apparaat of streaming wilt beluisteren via een abonnement.
14.99

Auteur van dit audioboek

Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Al sinds de jaren tachtig had ze een buitengewoon trouwe lezersschare van veelal vrouwen maar ook mannen van alle leeftijden, onder wie acteur Tom Hanks. Haar hartverwarmende boeken verschenen in meer dan twintig landen en er zijn ruim twintig miljoen exemplaren van verkocht.