Rode rozen en tortilla's

Rode rozen en tortilla's

Laura Esquivel

Een verliefde jonge vrouw verwerkt haar gevoelens in de magische gerechten die ze maakt voor haar onbereikbare geliefde
Mexico, 1910. Op een haciënda woont Mama Elena met haar drie dochters Tita, Rosaura en Gertrudis. Door de familietraditie veroordeeld ongehuwd te blijven, kan Tita haar gevoelens alleen uiten door de uitzonderlijke maaltijden die ze bereidt. Met onverwachte gevolgen: als Tita's geliefde Pedro trouwt met haar jongste zus, veroorzaken haar tranen in de bruidstaart een catastrofe op het huwelijksfeest, en haar oudste zus stort zich na het eten van Tita's gestoofde kwartels in de armen van een revolutionair.

De levens en liefdes van de drie zussen worden op weergaloze wijze beschreven in deze warmbloedige liefdesroman, die de harten veroverde van lezers over de hele wereld. Rode rozen en tortilla's verhaalt op hartstochtelijke wijze over onbereikbare liefde, vurige passie en pittige Mexicaanse gerechten.


De pers over Rode rozen en tortilla's

'Wegdromen bij een prachtig mooi verhaal en genieten van de lekkerste recepten.' Flair
'Rode rozen en tortilla's
is een van de bekendste culinaire romans. En terecht!' Foodies
'De verrukkelijkste roman sinds tijden. Een origineel gegeven, vermengd met een flinke scheut passie en magie, levert een voortreffelijk boek op!' Cosmopolitan

'Een lief, teder en sprookjesachtig boek.' Hebban.nl

newsletter Facebook Twitter

Specificaties:

Isa Hoes
5 uur 20 min
24-10-2016
Boekerij
9789052860473

Download of Abonnement

Kies hieronder of je het boek als geluidsbestand wilt downloaden naar je eigen apparaat of streaming wilt beluisteren via een abonnement.
14.99

Auteur van dit audioboek

Laura Esquivel (1950) werd geboren in Mexico-Stad. Van haar debuutroman Rode rozen en tortilla’s werden in 35 landen vijf miljoen exemplaren verkocht en het werd succesvol verfilmd.