Taylor Stevens

Taylor Stevens

Taylor Stevens is de auteur van de bestsellers De informationistDe onschuldige en De pop. De serie over Vanessa ‘Michael’ Munroe is in al meer dan twintig talen vertaald, en werd laaiend enthousiast ontvangen door publiek en pers. De filmrechten van De informationist zijn gekocht door Lightstorm Entertainment, de productiemaatschappij van James Cameron.

Stevens werd geboren in de staat New York, en groeide op in communes van de Children of God-sekte (die zich inmiddels The Family noemt). Door de nomadische cultuur van de sekte bracht ze haar jeugd door op vier continenten en in bijna vijfentwintig landen. Vanaf haar twaalfde kreeg ze geen onderwijs meer, en pas toen ze in de twintig was brak ze uit de gesloten gemeenschap, met slechts een vaag idee van de mogelijkheden daarbuiten. Ze woont nu in Texas, en werkt aan haar volgende Munroe-boek.

Deel deze pagina:

newsletter Facebook Twitter

Laatste uitgave

Taylor Stevens

Acht jaar geleden werd de vijfjarige Hannah ontvoerd en opgenomen in The Chosen, een gevaarlijke sekte met communes over de hele wereld. Telkens als de groep die haar zocht te dichtbij kwam, werd ze naar een ander land verhuisd.

Een aantal mensen die ooit aan de sekte ontsnapten, heeft Hannah nu gelokaliseerd in Buenos Aires. Maar ze hebben een professional nodig om Hannah terug te stelen en veilig het land uit te krijgen. Vanessa Michael Munroe neemt de klus aan, maar is deze groep mensen wel te vertrouwen?Lees meer