Sander Aarts

Sander Aarts

Sander Aarts (1979) heeft de zwaarste militaire opleidingen in Nederland voltooid. Hij heeft zestien jaar lang aaneengesloten operationeel gediend bij de Special Forces en is voor zijn verdiensten benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Hij richtte in 2017 na zijn eervol ontslag de Unbreakable Academy op en geeft trainingen persoonlijke groei en teamontwikkeling. Sander is vader van Nikki, Tom en Tess. Hij woont samen met zijn vrouw Natasja in Nieuw-Vennep.

Deel deze pagina:

newsletter Facebook Twitter

Laatste uitgave

Sander Aarts

De best getrainde militair van Nederland vertelt wat hij heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd en helpt je zo met jouw persoonlijke ontwikkeling

Sta sterker in het leven door zijn wijze lessen, opgedaan in het heetst van de strijd

Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bondfilm maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd.

Sander is het levende...Lees meer

Sander Aarts op YouTube

 

 

Sander Aarts bij Boekerij