Volledige reviews

Jetske

Dit was de eerste keer dat ik een boek van Jennifer Probst las en het is geen teleurstelling.

Een mooie kaft dat uitnodigt om te lezen.

Ik schrok wel van de dikte van het boek maar als je eenmaal aan het lezen bent geslagen, let je daar niet meer op en blijf je lezen.

De schrijfstijl is vlot en beeldend. Op een manier beschreven dat je je in de omgeving waant.

Toen ik begon met lezen had ik het idee dat het geschreven zou zijn in een stijl (twee hoofdpersonen, hun eigen verhaal en belevenis.) dat mij totaal niet ligt, gelukkig was dit niet zo.

De hoofdpersonen zijn Raven, een vrouw met haar eigen demonen uit het verleden en een passie voor haar bedrijf, een vrouw die zelfstandig is en die met een scherpe tong mannen op afstand houdt.

Dalton, een man die een obsessie voor hout en Raven heeft en die graag de woordspelletjes met haar speelt in de hoop om dichter bij haar te komen en haar te leren kennen.

Of hij hierin zou slagen en of Raven hem in haar leven toelaat, daar ga ik niet over schrijven. Wil je meer weten dan zou je het boek toch zelf moeten lezen.

Verdriet, wraak, liefde, passie, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Dit boek heeft het allemaal.

Ik raad het boek aan.

Het leest snel en makkelijk.

Miranda

Wouw

Een emotievol verhaal dat je leest het met een smile, soms wordt je verdrietig en soms denk je wat doen ze nu? Een minpunt: ik vond hem te kort, dus eigenlijk is dat dan ook weer een pluspunt. Als je deel 1 hebt gelezen en nu deel 2 dan duurt september te lang, omdat dan pas deel 3 komt.

Het leest heel lekker weg en het verhaal pakt je meteen. Ze omschrijft goed hoe het plaatje er uit ziet, heel smaakvol en je wil alleen maar meer lezen. Ik zeg een echte aanrader als je van een goed romantisch verhaal houdt.

Rachel

De schrijfster heeft het boek zo goed geschreven dat je helemaal wordt meegesleept in het verhaal.

Twee geliefden die eigenlijk niet voor elkaar willen vallen, maar uiteindelijk overwint de liefde alles.

Het fijne aan het boek is dat het kleine hoofdstukken zijn en enkele grote hoofdstukken om te lezen.

Helaas is dit het tweede deel waardoor je niet weet hoe het eerste deel is verlopen.

Het boek is zeker een aanrader!

Adrie

Ik heb het boek met heel veel plezier gelezen.

De hoofdstukken zijn niet te groot waardoor je het boek gemakkelijk pakt om een hoofdstuk te lezen, wanneer je even tijd hebt.

Er zijn maar een paar hoofdpersonen die, gedurende het verhaal, worden beschreven door de schrijfster.

Iedere keer wordt er een stukje bij verteld zodat het verhaal een goed doorlopend verhaal is.

Ik zou het boek lekkerder in de hand vinden liggen als het iets breder was en daardoor minder dik.

De schrijfster is er voor mij in geslaagd om vaker boeken van haar te willen lezen.

De schrijfstijl is prettig, makkelijk leesbaar, niet te veel hoofdpersonen en vooral de spanning tussen de hoofdpersonen blijft voelbaar. En langzaam wordt de rol die iedereen heeft duidelijker.

Ik verheug me nu al op deel 3 van de Onvoorwaardelijk-serie

Rina

Na jaren van een losbandig leven, na de dood van haar vader, heeft Raven eindelijk rust gevonden in haar restaurant "My Place". Toen ze het kocht was het pand onbewoonbaar door een brand, maar met het verzekeringsgeld van haar vader had ze het op laten knappen en was het haar eigen plek geworden. Het restaurant loopt goed, mede door de door haar zelf verzonnen cocktails.

Op een dag stappen er drie broers de bar binnen en komt het verleden in alle hevigheid terug.

Dalton, een van hen, wordt verliefd op de toog die onder zijn deskundige handen een pracht van een boegbeeld kan worden. Doordat er een interview van een heel bekend tijdschrift aankomt, besluit Raven dat Dalton de bar mag opknappen, hoewel ze duidelijk laat merken hem niet te mogen. Er is een enorme aantrekkingskracht tussen hen beiden maar Raven houdt de boot af. Dalton begrijpt niet waarom, maar als de drie broers de zolder van het ouderlijk opruimen, wordt alles duidelijk. Is het dan nog mogelijk Dalton en Raven bij elkaar te brengen?

Een boek dat je in een adem uitleest.

Dit boek is deel 2 van de serie " Onvoorwaardelijk".

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij