Volledige reviews

Tahné van de Ven

Dit is het tweede deel van de Yoga Girl serie, maar het is prima te volgen ook al heb je deel 1 niet gelezen. Het is vlot en aantrekkelijk geschreven, je wordt meteen meegenomen in het verhaal. Het is wisselend vanuit beide hoofdpersonen geschreven, maar toch heel goed te volgen. Omdat ook de gedachten en gevoelens van de hoofdpersonen goed naar voren komen is het bijna alsof je het zelf meemaakt.

Regelmatig heb ik gelachen om de dingen die gebeurden, soms was het verhaal ook erg sensueel, heerlijk om bij weg te dromen! Echt een aanrader!

Herma Sandee

Wat een prachtig boek!!

Een meeslepend verhaal en een goed verhaal.

Ik was niet bekend met yoga, dus ook niet met tantrische yoga, maar wat wordt het mooi beschreven en verwerkt in het verhaal!

Twee zulke verschillende mensen waarbij je zo iets moois op ziet bloeien, geweldig!

Wat een geduld heeft Dash met Amber, die op haar 22e nog maagd is, om haar angst voor sex te doen overwinnen. Stukje bij beetje helpt hij haar op een fantastische manier over drempels heen, en dat op een manier die ze zelf nooit voor mogelijk had gehouden.

Haar doel was altijd om arts worden, de beste student van het jaar zijn, verder niets.

Maar voor haar studie moest ze zich verdiepen in de menselijke seksualiteit en dat gebeurt ook maar op een hele aparte manier.

Ik vond het boek zo mooi, dat ik het nu weer opnieuw aan het lezen ben!

De andere boeken van Audrey Carlan staan nu hoog op mijn verlanglijst.

Dit boek is zeer zeker een aanrader!!

Mia De Baets

Amber St. James heeft een duidelijk doel voor ogen: de beste student Geneeskunde van haar jaar zijn, en daarna dokter worden. Op haar tweeëntwintigste heeft ze nog nooit gezoend of een date gehad, en daar houdt ze zich ook totaal niet mee bezig. Maar voor haar studie moét ze zich wel verdiepen in de menselijke seksualiteit; een vooruitzicht waar ze zich bij voorbaat geen raad mee weet.

Dash Alexander is gespecialiseerd in tantrische yoga, de meest intieme, sensuele vorm van yoga die er is. Zijn vrouwelijke leerlingen vallen zonder uitzondering voor zijn unieke stijl van lesgeven, zijn rustige karakter en zijn fantastische lichaam. Wanneer hij hoort van Ambers probleem biedt hij aan haar te helpen, als zij hem in ruil daarvoor assisteert bij zijn tantralessen. Geestelijk voelen ze al snel een klik met elkaar, maar lichamelijk valt er bij Amber meer te overwinnen dan een beetje verlegenheid

Amber en Dash - het loont de moeite om te 'wachten op de ware'

Het is een zeer makkelijk leesbaar boek.

Vlot geschreven met erotische scenes.

Een beetje voorspelbaar maar erg leuk en vlot uit te lezen.

Dit boek maakt mij nieuwsgierig naar de vorige serie 'Calendar Girl'

Renée

Dash en Amber, Dash is een player met veel ervaring met vrouwen en Amber is een heel vroom meisje dat serieus met haar studie geneeskunde bezig is. Ze komen uit totaal verschillende werelden. Dash geeft tantra-yogales voor stellen zodat zij dichter bij elkaar komen, ook op sensueel gebied. Amber woont bij haar grootouders, omdat haar moeder bij haar geboorte is overleden. Ze weet niets over haar vader, dat geheim heeft haar moeder altijd bewaard. Via een gezamenlijke vriendin, Genevieve, de beste vriendin van Amber en collega-yogalerares van Dash (maar dan zwangerschapsyoga) leren ze elkaar kennen. Meteen in het begin van het boek merk je al dat het een erotisch getint boek is. Dit soort romans lees ik niet zo vaak, en ik vond het soms nogal plat geschreven. Maar dat kan ook aan mij liggen. Het verhaal over Amber zat best leuk in elkaar, maar je ziet redelijk snel welke kant het verhaal op gaat. Wat ik mooi vond is dat ook niet alles rozengeur en maneschijn was, en dat vond ik een mooie tegenhanger van de romance. En het boek leest lekker weg, zeker als je van dit genre (ook calendar girl!) houdt.

Ine Bollen

Ik kende Audrey Carlan al van Calender Girl, dus ik was benieuwd wat ze van haar volgende serie ging maken. Ik las eerst het eerste boek, omdat ik toch liever boeken in de juiste volgorde lees. Dit is echter niet nodig om boek 2 te kunnen volgen.

Onze hoofdpersonages zijn Amber en Dash. Amber is een studente geneeskunde. Ze is religieus opgevoed en wil maagd blijven tot haar huwelijk. Voor het vak menselijke seksualiteit wil ze een paper schrijven over tantrische yoga. Om hier ervaringen in op te doen, gaat ze aan de slag als assistente van lesgever Dash.

Dash maakt er geen geheim van dat hij Amber graag naakt in zijn bed wil. Het duurt een tijdje eer hij te weten komt dat zij maagd is en nog langer eer hij doorheeft dat ze wilt wachten tot na het huwelijk.

Op zich is het een leuk boek, een soort boek dat je zonder veel nadenken kunt uitlezen. Je kunt er veel stomende scenes in vinden. Een leuk boek voor een warme zomerdag! Toch waren er enkele elementen waar ik me aan stoorde, waardoor ik niet goed in het verhaal kwam.

Amber en Dash voelen meteen een sterk contact en een band met elkaar, iets wat nog sterker wordt door hun sessies tantrische yoga. Ze voeren veel diepe gesprekken over verbondenheid en contact, maar Dash komt er pas na een tijdje achter dat Amber wil wachten tot na het huwelijk. Dit doet me dan afvragen waarover ze dan in de tussentijd gepraat hebben.

In vergelijking met boek 1 is dit boek veel zweveriger en religieuzer. De zweverige gesprekken en de verwijzingen naar God waren in het begin wel interessant, maar na een tijdje begon het te storen. Het verhaal over haar ouders vond ik dan weer onnodig. Dit had precies enkel als doel om Amber wat meer bagage te geven.

Conclusie is dus dat het een leuk wegdroomboek is, maar ik zou het niet snel opnieuw lezen. Een volgend verhaal in de reeks zou ik misschien wel nog willen lezen.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij