Volledige reviews

Patricia Frederiks

Het boek in drie dagen uitgelezen. Spannend, boeiend en steeds weer een nieuwe wending. Je legt het boek weg, maar tegelijk wil je verder lezen. Leest fijn door. Een boek dat je echt moet lezen. Mooi geschreven en tegelijk mysterieuze karakters. Top boek.

Gwenda Bresser

Wat is de waarheid waard?

Dit boek pakt je helemaal in en laat je niet meer los. Het is het aangrijpende verhaal van Jody, Mags en Abe.

Het boek begint als Abe zwaargewond in het ziekenhuis ligt. Niemand weet of vertelt wat er die avond is gebeurd. Welke rol speelt zijn vriendin Jody en wat betekent dit voor zijn zus Mags? In flashbacks en fragmenten uit het heden ontrafelt zich het werkelijke verhaal. Geschreven vanuit de perspectieven van Jody en Mags, leren we hun wereld en werkelijkheid kennen. Wat doet het met je als je niet ongeschonden, met een groot trauma uit je jeugd, toch een volwassen leven probeert te leiden? Hoelang kan je op de vlucht blijven voor je eigen trauma's? En wat gebeurt er met je als je deze onder ogen komt? Een verhaal over kwetsbaarheid en wraak. Heden en verleden. Wie spreekt er nu echt de waarheid en wat is deze waard?

In het begin is het even zoeken naar de juiste verhaallijn. Maar heb je deze eenmaal te pakken, dan wil je niet meer stoppen met lezen. Telkens word je op het verkeerde been gezet. Aan het eind van het boek komen alle verhaallijnen verrassend bij elkaar. Goed geschreven, sterke plot: echt een aanrader!

Manon D’hondt

Boeiend, meeslepend verhaal...

In het begin moest ik even inkomen, maar al snel zat ik er helemaal in. Vanuit verschillende invalshoeken word je meegesleept in het spannende verhaal.

Je vraagt je af hoe het ongeluk van Abe is gebeurd en of het echt een ongeluk is geweest. Ieder personage heeft een verleden waar veel in is gebeurd. Hierdoor ga je wel regelmatig aan de oorzaak van het ongeluk twijfelen. Het boek leest heel makkelijk weg. Niet de spanning die ik in andere thrillers wel trof, maar zeker een aanrader om te lezen!

Christine Daelemans

Het verhaal oogt de eerste pagina's een beetje chaotisch, dit vooral omdat je eerst niet direct door hebt dat de personages in de hoofdstukken met elkaar verbonden zijn. Naarmate je verder leest wordt het een echte pageturner, gewoon omdat je elke keer een stuk van de puzzel te weten komt. Bij elk stukje puzzel wordt de intrige duidelijker, althans dat denk je. Je wordt op een dwaalspoor gebracht door de verhalen van de personages. Op het einde wordt alles uiteindelijk uitgeklaard en dat is eigenlijk niet de uitkomst die je het hele boek door verwacht. Het is een fantastisch intrigerend verhaal dat zeker een herleessessie verdiend! Iets wat ik zeker zal doen!

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij