Hallo liefde

Voor liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en films als Alles is liefde en Love Actually, is het boek 'Hallo liefde' hét perfecte boek.

Hallo liefde omslag

Zes totaal verschillende mensen: een bedroefde weduwnaar die na het verlies van zijn vrouw moeite heeft om opnieuw zijn draai te vinden; een gay casting director met een ingedutte relatie; een overbelaste werkende moeder van een tweeling die na een vechtscheiding nooit meer aan de man wil; een mooi pubermeisje met grootse dromen die héél anders zijn dan haar dagelijkse schoolleven; een ogenschijnlijk hippe geneeskundestudent die in zijn hart verlangt naar eenvoud; en een jonge kassière in een buurtsupertje die het leven het overzichtelijkst vindt met alleen haar kat als huisgenoot, want die heeft tenminste geen verborgen agenda. Ze wonen allemaal in het centrum van Amsterdam, maar lijken aanvankelijk niets met elkaar te maken te hebben. Tot hun levens op onvermoede manieren met elkaar vervlochten blijken te zijn, en de liefde om de hoek komt kijken.

Nadja de Gussem

"Je wil steeds verder lezen om te weten hoe het afloopt."

Vicky Michiels

"Zeker een aanrader om te gaan lezen."

Gerdien Pijnappel

"Eerst moest ik even wennen aan het boek, alle personages worden in verschillende hoofdstukken beschreven maar gaandeweg voelde ik mij een "ingezetene" en wilde ik eigenlijk niet meer stoppen met lezen."

Naika Ackx

"Ik wilde het boek uitlezen zonder te stoppen. Echt een aanrader!"

Amarins Elzinga

"Het boek is mooi opgebouwd, bestaat uit korte hoofdstukken waardoor het fijn en vlot leest."

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij