Baquette met jam voor twee

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Baquette met jam voor twee van Wendy Brokers gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

omslag Baquette met jam voor twee

Voor de fans van Jackie van Laren, Charlotte de Monchy en Chantal van Gastel

Lize de Ruiter heeft na de dood van haar vader zo haar redenen om Nederland tijdelijk te verruilen voor het zonnige Zuid-Frankrijk. Een zomer lang werken op de camping van een vroegere vriend van haar vader lijkt haar een ideale manier om haar problemen even te vergeten en haar leven weer op de rit te krijgen. Mannen zijn voorlopig uit den boze.

Maar de onwaarschijnlijk knappe sportinstructeur van de camping steekt zijn interesse niet onder stoelen of banken, net zo min als de charmante zoon van de campingeigenaar. En als de persoon die ze het hardst probeerde te ontvluchten dan ook nog ineens voor haar neus staat, kan Lize er niet langer onderuit: je kunt de waarheid wel ontkennen en ervoor weglopen, maar die struisvogeltactiek kan je zomaar de liefde van je leven kosten.

Elly Moors

"Alles zit in het verhaal. Natuur, humor, spanning, romantiek. Het is een heerlijk meeslepend boek, echt feelgood dus. Zeker met veel plezier gelezen!"

Janet

"Het is een heerlijke feelgood roman. Wendy Brokers heeft een hele vlotte schrijfstijl met leuke humor. Regelmatig moest ik hardop lachen. Je kunt je makkelijk verplaatsen in de personages en daardoor is het verhaal heel herkenbaar."

Mieke Vansteenbrugge

"Baguette met jam is een prachtig boek."

Jeanine Elschot

"Vanaf het begin grijpt het boek je. Doordat Wendy de omgeving gedetailleerd beschrijft heb je meteen het idee of je zelf in Frankrijk op de camping staat."

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij