Het huis van je dromen

Onze testlezers lazen het boek Het huis van je dromen van Veronica Henry en geven hier hun mening. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

omslag Het huis van je dromen

Hunter's Moon is het perfecte huis in de meest schilderachtige omgeving die iemand zich maar zou kunnen wensen: in een dal naast een riviertje in de mooie, heuvelachtige streek de Cotswolds. Vijftig jaar lang werd het bewoond door de familie Willoughby, maar door onvoorziene omstandigheden moeten er nu nieuwe eigenaren voor worden gezocht.

Belinda Baxter, de makelaar die het voormalige jachthuis onder haar hoede heeft, voelt zich tot diep in haar ziel aangetrokken tot het prachtige gebouw, en ze wil er heel graag het perfecte gezin voor vinden. Maar als door de verkoop oude geheimen aan het licht komen en Belinda wordt geconfronteerd met een dramatische geschiedenis over een familie die verscheurd wordt door meningsverschillen, zal ze ook eindelijk haar eigen verleden en haar gebroken hart onder ogen moeten zien…

Renske

"Wat vooral erg goed is aan dit boek is de manier waarop de schrijfster het heden en verleden laat samenvloeien in een verhaal."

Katrijn

"De personages zijn goed ontwikkeld en sympathiek zodat je het gevoel hebt hen echt te kennen. Ook Peasebrook - en vooral Hunter's Moon - komt echt tot leven. Alle details van het huis maken dat je er zelf wil wonen.

'Het huis van je dromen' is een aangrijpend verhaal over liefde, familie, verdriet en hoop. Een mooi verhaal dat je blijft boeien tot het einde."

Nadine

"De beschrijving van wilskracht, emotie, liefde wordt zo mooi omschreven dat je er alleen maar bewondering voor kan hebben."

Liana

"Het eerste wat mij tijdens het boek opviel was dat het erg beeldend geschreven. Je kan je de huizen die in het boek worden voorgesteld ook echt inbeelden en dat vind ik wel heel erg fijn bij dit boek!"

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij