Volledige reviews

Gonnie

Toen ik in het boek begon dacht ik weer zo'n boek. Toch kon ik het boek niet wegleggen en heb het in een week uitgelezen. Ondanks de vele boeken in dit genre, vond ik het een leuke verhaallijn. Jammer dat deel 2 en 3 nog niet uit zijn.

Ik vond wel dat sommige stukken vrij grof geschreven waren, tegen het ordinaire aan.

Marja Legius

De Amerikaanse Clara Bishop is net afgestudeerd aan Oxford. Op haar afstudeerfeestje zoent ze met een zeer aantrekkelijke man die later Prins Alexander van Cambridge de kroonprins van Engeland blijkt te zijn. Ze wordt seksueel enorm aangetrokken door deze mysterieuze man die donkere geheimen heeft .

Het verhaal is eigentijds en speelt zich af met het bruisende Londen tegen de achtergrond maar ook op het landgoed Norfolk Hall waar de familie een gigantisch buitenhuis bezit. Een grappig detail in het verhaal is dat er namen zijn gebruikt uit de huidige Koninklijke families van zowel Nederland als Engeland.

Het verhaal leest makkelijk en bevat prachtige zinnen

"Hij had een gezicht dat engelen aan het huilen kon maken en waarover goden elkaar de oorlog zouden verklaren. "

Maar ook zeer uitgebreide en zinnenprikkelende beschrijvingen van de seksuele handelingen van beiden bepalen voor een groot gedeelte de inhoud van dit erotische verhaal. Naar mijn mening soms te snel en zonder inleiding of te expliciet waardoor ze eerder grof lijken dan sensueel zijn. Maar dat past dan wel weer bij het karakter van de hoofdpersoon.

De verhaallijn is uitnodigend. Telkens wordt een heel klein stukje van het duistere verleden van de ongelukkige Prins Alexander blootgelegd en dat maakte me zo nieuwsgierig dat ik graag door bleef lezen. Wat is er in het verleden gebeurd dat hij nu zo reageert? Welke rol heeft Pepper Lockwood in zijn leven? En hoe komt het dat de familiebanden zo slecht zijn? Sommige gedragingen van de hoofdpersonen in het boek komen wat ongeloofwaardig over maar dat heeft verder niet zoveel invloed op de interessante verhaallijn.

Het verhaal heeft mijn interesse gewekt om zeker ook de overige delen van deze trilogie te lezen omdat ik heel graag het geheim van Alexander wil ontrafelen en erachter komen of en hoe een gewoon meisje als Clara uiteindelijk deze prins voor zich weet te winnen.

Carina Peters

Ik vind het een leuk boek, waarbij er sprake is van een spannende verhaallijn. Niet alleen spannend door de dingen die de hoofdrolspelers meemaken, maar ook door de soms expliciete beschrijvingen van de seksuele escapades. Vergelijkingen met de Fifty Shades boeken snap ik ook. Alhoewel ik soms de beschrijvingen te uitgebreid vond.

Vanaf begin tot het eind heeft het boek mij geboeid en mij aandacht weten te houden. Ik ben zeer benieuwd naar het vervolg van het verhaal, waarbij ik hoop dat we toch meer diepgang krijgen, meer te weten komen over de hoofdrol spelers en iets minder de aandacht op de seksuele escapades.

Louise Logtmeyer

"Heerlijk weg droom boek, wel een beetje voorspelbaar"

Het is een heerlijk boek om mee in een hoekje van de bank te duiken met een kop thee en een kleedje.

Als je eenmaal begint te lezen wil je eigenlijk niet meer stoppen.

Een heerlijk verhaal over 2 mensen die heel verschillend zijn en toch perfect bij elkaar passen.

Ook al heb je een idee waar het verhaal naartoe gaat de manier waarop het geschreven is zorgt ervoor dat je door wil blijven lezen.

En nu zit ik te wachten tot het volgende deel uit komt want ik wil natuurlijk wel weten hoe het verder gaat.

Joke Vink

Het boek leest makkelijk weg, maar blijft toch altijd boeiend genoeg. Het is een leuk verhaal met wel veel seks, het is spannend en soms ook grappig. Je blijft benieuwd naar het einde en het einde is verrassend. Ik ben benieuwd naar het vervolg, al zou er wel wat minder seks in mogen van mij.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij