Volledige reviews

Marly Mulder

Spanning, magie en een snufje romantiek

Weer een geweldig boek van Nora Roberts zoals alleen zij het kan schrijven. Spanning van het begin tot het einde, het heeft me niet losgelaten tot het uit was. Geweldig verhaal, over heksen, tovenaars en vampiers. Heerlijk om te lezen. Een heel goed bedacht verhaal dat heel goed in elkaar zit. Ik kijk nu al uit naar het volgende deel.

Min puntje is alleen: het was te snel uit.

Amber Devreker

De cirkel van zes is een zeer spannend, maar ook heel romantisch verhaal. De liefde tussen Hoyt, een tovenaar, en Glenna, een heks, zorgt voor de nodige romantiek binnen dit spannende verhaal. In het begin verliep het allemaal wat moeizaam voor hen, maar wanneer ze elkaar vertrouwen zijn ze helemaal klaar voor de strijd tegen Lilith.

Dit eerste deel uit de trilogie is het lezen zeker de moeite waard, zeker een aanrader en ik kijk er al naar uit om de volgende twee delen te lezen!

Jet Spanjersberg

Dit was mijn eerste boek van Nora Roberts. Ik moet zeggen dat het in het begin wennen was aan de schrijfstijl. Het leest op zich wel makkelijk weg, maar ik moest even wennen aan de veranderingen in tijd. Wanneer je eenmaal in het verhaal zit, leest het prettig verder en wil je weten hoe het afloopt, dus het boek legt zich moeilijk weg.

Het is een fantasie verhaal vol met vampiers en demonen en tovenaars en heksen, maar ook komen er onderwerpen van deze wereld in voor (zon en huidkanker). Gelukkig komt er ook genoeg liefde in voor. Nora Roberts heeft het verhaal goed opgebouwd, zeker ook omdat er in het begin genoeg was uit te leggen, maar dat maakte niet dat het niet te begrijpen was.

Je zou het boek ook zonder de volgende delen kunnen lezen, maar goed de oude man vertelt de volgende ochtend het volgende verhaal…

Jenniek van Benthem

De cirkel van zes is een spannend en romantisch verhaal. Het leest vlot weg, maar heeft wel ingewikkelde momenten, wat ervoor zorgt dat je je aandacht er goed bij moet houden. De schrijfstijl van Nora Roberts is erg prettig, en het verhaal is goed opgebouwd. Ze wist de personages echt tot leven te brengen, het was alsof je als lezer midden in het verhaal zit. Een aanrader voor iedereen die van fantasie, spanning en romantiek houdt. Ik ben benieuwd naar de rest van de serie!

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij