Bij zonsondergang

Testlezers van Best of Romance en het I <3 lezen Reviewteam hebben Bij zonsondergang gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Bij zonsondergang

Alice Bodine heeft er geen zin meer in. Altijd de regeltjes volgen, altijd aan verwachtingen voldoen en altijd vergeleken worden met haar perfecte oudere zus Maureen. Dus op de dag dat Maureen gaat trouwen, loopt Alice weg van de familieranch. Maar de vrijheid die een tiener voor ogen heeft is heel anders dan de vrijheid die ze krijgt. Twee jaar later wil ze terugkeren naar haar liefhebbende familie - ouder, wijzer, en vooral nederiger. Maar dan wordt ze ontvoerd, en vervliegt alle hoop dat ze haar familie ooit terug zal zien.

Vijfentwintig jaar later gaat het goed met de ranch. Maureen, haar man en drie kinderen hebben een zeer succesvol bedrijf opgezet en alles lijkt in orde. Maar het verdriet van de verdwijning van Alice is er nog steeds en overschaduwt het geluk en succes. Tot op een dag een mishandelde vrouw langs de kant van de weg wordt gevonden en naar het ziekenhuis wordt gebracht. De vrouw blijkt Alice te zijn, en langzaam begint haar weg terug naar herstel. Maar degene die Alice al die jaren geleden ontvoerde is nog steeds op vrije voeten…

Priscilla van Rooij

'Bij Zonsondergang is een boek waar ik echt van heb genoten.'

Marjolein Lugtigheid

'Een prachtige afwisseling van romantiek en spanning.'

Inge de Roode

'Dit is meer dan een liefdesroman.'

Marjon Kappert

'Een echte Nora Roberts.'

Ilse Jochems

'Familie, liefde en spanning!'

Nicole Haan-Kluts

'Een spannende aanrader.'

Stephanie Ingels

'Het verhaal grijpt je naar de keel, en laat je moeilijk los.'

Enita Bouwhuis

'Het boek kent een spannend en onverwacht einde.'

Josine Nieuwland

'Het thrillerelement is goed en knap doorvlochten.'

Inge Monhemius

'Meeslepend, spannend en romantisch'

Anneke Plutschouw

'Het boek is vlot leesbaar en blijft spannend tot het eind.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij