Op zoek naar een wonder

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Op zoek naar een wonder gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Op zoek naar een wonder

De fans zullen weer smullen van dit nieuwe deel in de Op zoek naar de ware-serie, de romantische opvolger van de Getrouwd met een miljonair-serie, waarmee Jennifer Probst de wereld veroverde.

Isabella MacKenzie heeft een mooie carrière als matchmaker bij Kinnections. Haar dramatische verleden heeft ze van zich af geschud, en ze is vast van plan zich nooit meer uit haar evenwicht te laten brengen. Maar William Devine, agent in het kleine pittoreske stadje waar ze woont, maakt onrustige gevoelens in haar los waarvan ze dacht dat ze die diep had begraven.

William wil Isabella bezitten met elke vezel van zijn lichaam. Maar hij weet dat hij voorzichtig moet zijn; hij ziet de gekwetste ziel achter het masker van de power woman en is vastbesloten om haar te laten zien dat zijn liefde geen bedreiging is, maar juist het enige wat haar weer compleet kan maken.

Teuni Smit

'Het verhaal is grappig, lief en goed geschreven.'

Amélie Wyffels

'Grappig, sexy en een tikkeltje ondeugend.'

Regina Schut

'Een erg leuk boek om je gedachten even mee te verzetten.'

Chantal Biersteker

'Een heerlijk boek als je even niet teveel na wilt denken.'

Trudy Verweij

'Een boek met een mooie voorkant.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij