Rode rozen en tortilla's

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Rode rozen en tortilla's gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Rode rozen en tortilla's

Een verliefde jonge vrouw verwerkt haar gevoelens in de magische gerechten die ze maakt voor haar onbereikbare geliefde

Mexico, 1910. Op een haciënda woont Mama Elena met haar drie dochters Tita, Rosaura en Gertrudis. Door de familietraditie veroordeeld ongehuwd te blijven, kan Tita haar gevoelens alleen uiten door de uitzonderlijke maaltijden die ze bereidt. Met onverwachte gevolgen: als Tita's geliefde Pedro trouwt met haar jongste zus, veroorzaken haar tranen in de bruidstaart een catastrofe op het huwelijksfeest, en haar oudste zus stort zich na het eten van Tita's gestoofde kwartels in de armen van een revolutionair.

De levens en liefdes van de drie zussen worden op weergaloze wijze beschreven in deze warmbloedige liefdesroman, die de harten veroverde van lezers over de hele wereld. Rode rozen en tortilla's verhaalt op hartstochtelijke wijze over onbereikbare liefde, vurige passie en pittige Mexicaanse gerechten.

Astrid Mulder

'Rode Rozen en tortilla's is een boek dat je laat genieten van een verhaal vol tranen, liefde, warmte en vooral voortreffelijk eten.'

Dorien Verwimp

'Het is een real-life roman met een sprankeltje magie.'

Petra Wallenburg

'Een aanrader voor iedereen die van een goede roman houdt!'

Carla van Kranenburg

'Zeker een aanrader!'

Ine Vanhaeren

'Een aanrader om op een zomeravond met een goed glaasje en wat lekkers gezellig te lezen.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij