Volledige reviews

Leen L.

Hoewel "De Bruiloft" het vervolg is op "The Notebook" en er best wat verwijzingen in zitten, bevat deze roman toch een op zichzelf staand verhaal. Het boek is goed geschreven en leest zeer vlot.


Het meeslepende verhaal wordt verteld door Wilson, het mannelijke hoofdpersonage. Hij verwoordt op een warme manier zijn gevoelens voor zijn vrouw en vertelt tevens eerlijk over hun huwelijksproblemen. De situatie waarin ze na 30 jaar huwelijk verzeild zijn geraakt, lijkt onomkeerbaar. Toch blijft hij niet bij de pakken zitten. Hij beraamt een groots plan om haar liefde terug te winnen.

Het verhaal in het eerste deel van het boek is realistisch en herkenbaar. Naarmate Wilsons plannen duidelijk worden, geraakt de fantasie van de auteur wat op drift en komen er een aantal ongeloofwaardige situaties voor. Jammer, want het boek bevat zeker een mooie boodschap.

Een prima roman met charmante en hartelijke personages!

Laura Pijs

Een boek wat heerlijk weg leest. Met name in het begin van het boek leest het alsof ik zelf in gesprek ben met de hoofdrolspeler, hierdoor wordt ik heel gemakkelijk meegenomen in het boek, alsof ik er zelf bij ben. Het boek maakt een interessante draai waar ook ik als lezer niet op gerekend had.

Het boek laat goed zien hoe gewoontes in relaties sluipen en men deze als vanzelfsprekend vinden. Een heel realistisch beeld van hoe een huwelijk kan 'afglijden' en met reële emoties en reacties.

Tijdens het lezen wordt onmacht van de hoofdrolspeler mooi beschreven, zonder dit als minder of slecht af te doen.

Het boek laat zien hoe belangrijk het is om iets niet vanzelfsprekend te vinden en dat een relatie ten alle tijden in ontwikkeling is en om investering vraagt. Waardering voor een ander en communicatie met elkaar is onmisbaar. Dit is op een meelevende manier geschreven.

Een meeslepend en realistisch boek wat in no-time verslonden is. Het boek neemt je helemaal mee.

Amarins Elzinga

Een boek met een hele mooie voorkant die je nieuwsgierig maakt wat er aan de binnenkant zit. Het is een heel mooi boek wat vlot leest met een heerlijk verhaallijn. Hier en daar vond ik wel dat er wat onrealistische dingen in voorkomen. Maar dat maakt het boek niet minder mooi! Een speciaal verhaal en zeker de moeite waard!

Arda van Daelen

Wat een heerlijk boek vanaf het begin word je er in mee gezogen en leest heerlijk het boek heb een verrassend einde.

De onmacht van de hoofdrolspeler word duidelijk naar mate je verder lees zelf de sleur van iedere dag word goed weergegeven. Door het verrassende einde laat je inzien dat je ook uit de sleur van alle dag kan komen als je maar investeert in je huwelijk.

Ik vond het een goed boek wat lekker weg las in begrijpelijke taal. Ik had nog nooit iets van hem gelezen en was zeer verrast ik ga er zeker meer van lezen.

Rita Vandergeeten

Dit is het eerste boek dat ik van deze schrijver heb gelezen en ik vond het een echt mooi romantisch boek.

Hij beschrijft dingen zo duidelijk dat je de sfeer van hetgeen zich afspeeld goed kunt voorstellen!

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij