Volledige reviews

Debby Aron

Op een recordtempo heb ik de 4 boeken van Calendar Girl verslonden.

Eens je aan het verhaal begonnen bent, kijk je telkens weer uit naar de maand die komt. Het is een intrigerend verhaal dat volgens mij alles bezit om een goed boek te zijn. De nodige portie humor, verhaallijn, seks, het vlotte lezen, maken dat je steeds maar verder en verder wil lezen (zonder echt te hoeven nadenken, waardoor het ideaal is om na een lange (werk)dag in bad/bed of zetel te lezen).

Het vierde boek vormt een mooie afsluiter op de voorgaande boeken. Hoewel er zeker nog een vervolg kan geschreven worden, naar mijn mening. Dit is een typisch boek van ware liefde die alles overwint, zelfs de grootste tegenslagen. Zoiets waar iedereen over droomt (en daarom lezen ze ook zo heerlijk). Omdat de schrijfstijl me zo erg bevalt, ga ik nu ik deze serie gelezen heb op zoek naar een andere boek/reeks van deze schrijfster. Ik kan niet wachten om nog meer van haar te lezen.

Puntje van kritiek: Ik had liever nog wat meer over het huwelijk gelezen. Het is iets om naar uit te kijken terwijl je leest. Hier bleef ik een beetje op mijn honger zitten. Maar wie weet komt er ooit nog wel een extra deel?

Chrisje Stultiens

Verwarring! Ik verwachtte geen erotisch boek en dan nog het laatste in een reeks. Als je de voorgaande avonturen mist van het hoofdpersonage, dien je een paar keer de achterkant te herlezen. Vlot verhaal! Calendar girl is voor de liefhebbers.

Ik had nog niks gelezen of gehoord van schrijfster Audrey Carlan. Deze succesvolle auteur uit Californië schrijft enkel 'hete' chicklits. Oooowkeeej!

De buitenkant van het boek trekt me erg aan. Fris, fruitig, vrouwelijk. Mooi! Jammer dat de cover geen link heeft met de inhoud.

Als je van erotiek houdt, is dit een must-read. Beter dan de 'vijftig tinten'. Behalve de sex krijg je ook een verhaal - weliswaar een onrealistisch girlie-achtige 'rijk en beroemd' kader. Not my cup of tea. Maar ik ben overtuigd dat een breed publiek dit wél kan smaken.

Linda Minnis

Prikkelend, pikant, heftig!

Het boek is in een makkelijke schrijfstijl geschreven. Ik vond het echter in compacte vorm best wat weg hebben van de boeken van 50shades. Er is een traumatische gebeurtenis geweest en dit wordt verwerkt dmv (heftige) seks. Dat had wat mij betreft minder expliciet beschreven mogen worden. Heb de eerste delen niet gelezen maar dat maakte het volgen van de verhaallijn niet erg ingewikkeld, wat wel prettig is. Er werd regelmatig een korte samenvatting gegeven over wat er gebeurt was.

Wel een aanrader als je van dit genre houdt!

Rosalinde Loonstra

Zowel de schrijfster als de reeks waren mij onbekend.

Ondanks dat ik de vorige delen nog niet gelezen heb, zit je toch snel in het verhaal en leer je de karakters snel kennen.

De schrijfster heeft een vlotte en boeiende schrijfstijl.
Het is een pakkend verhaal en maakt je nieuwsgierig naar de eerste drie delen, die nu ook op mijn nog te lezen lijstje heb gezet!

Een echte aanrader voor een ontspannend vrije tijdsmomentje!

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij