Volledige reviews

Klaske Aantjes

Ik was positief verrast door dit derde deel in de Calender Girl reeks. Het verhaal krijgt een verrassende en spannende wending!

Het leven van Mia stond al compleet op zijn kop maar het wordt nu alleen nog maar ingewikkelder. Na een wat voorspelbaar tweede deel komt de vaart er in dit derde deel van de serie weer goed in en kun je het boek haast niet wegleggen omdat je wilt weten hoe het verder gaat. Ik kan niet wachten op deel 4!

Jessica Lathouwers

Kortom zalig! Ik heb de eerste zes maanden (ebooks) als een sneltrein verslonden eer ik aan dit boek begon. En ook het boek was in geen tijd uitgelezen. Ben aan het wachten op het laatste deel (oktober, november en december) want wil echt weten hoe het verder verloopt met Mia, haar zusje Maddy, haar vader en haar liefste Wes.

Het leest dus vlotjes, aangename schrijfstijl en zelfs de pikante scenes waren goed geschreven, want bij dit genre wil ik niet dat het te vulgair wordt en dat gevoel heb ik absoluut niet bij deze reeks.

Midden in de reeks inpikken moet je best niet doen, begin braaf bij januari en loop zo de rest van de maanden af, je mist anders veel te veel van het verhaal om te kunnen volgen. Je zult snel merken dat deze reeks heerlijk verslavend is en je niet kan wachten op het volgende deel.

Ytsje de Kleine

Verassend en sexy hoe je als lezer mee genomen wordt in de wereld van de exclusieve escort.

Sarah Fonteyn

Grappig boek dat je leest met een lach en een traan, het is moeilijk om weg te leggen. Je wilt het verhaal echt maand per maand uitlezen (wat me ettelijke uren slaap gekost heeft)

Elke maand beleeft Mia een nieuw avontuur waarbij ze telkens haar goede kant toont en haar klanten helpt in hun eigen leven. Zelf leert ze elke maand iets bij dat ze kan gebruiken in haar eigen leven en staat ze versteld over de vriendschap en liefde die ze terugkrijgt van haar klanten. Naast haar eigen zorgen neemt ze ook nog de zorgen van haar zusje op haar op.

Het derde deel stoot op veel verrassingen die het boek de juiste spanning geven waarbij ik zeker uitkijk naar het laatste deel van het jaar. Zelf vermoed ik dat er nog een vervolg komt met de gezondheid van haar vader, Wes die terugkomt en haar moeder die in het verhaal stapt.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij