Nieuws
De wraak van Prada  

De duivel is terug

18-07-2013

Op 16 augustus verschijnt bij uitgeverij Boekerij De wraak van Prada, het langverwachte vervolg op de verfilmde bestseller De duivel draagt Prada.

De oceaan aan het einde van het pad  

Neil Gaiman brengt bezoek aan Nederland

16-07-2013

Neil Gaiman is in augustus in Nederland en jij kunt daarbij aanwezig zijn! Neil zal worden geïnterviewd bij Polare Utrecht en Polare Rotterdam door Marcel van Driel …

Neil Gaiman  

Boekerij is de nieuwe uitgever van bestsellerauteur en cultfiguur Neil Gaiman

25-06-2013

Bestsellerauteur, multitalent en cultfiguur Neil Gaiman schrijft boeken, tekent graphic novels, maakt films en televisieseries. Hij heeft bijna twee miljoen volgers o…

21 / 60 volgende

Neil Gaiman brengt bezoek aan Nederland

dinsdag 16 juli 2013

Neil Gaiman is in augustus in Nederland en jij kunt daarbij aanwezig zijn! Neil zal worden geïnterviewd bij Polare Utrecht en Polare Rotterdam door Marcel van Driel en daar zal hij ook zijn nieuwe roman De oceaan aan het einde van het pad signeren.

Rotterdam

De oceaan aan het einde van het pad

Datum:
Vrijdag 16 augustus

Tijd:
19:00 - 20:00 uur Interview
Na afloop zal Neil Gaiman nog boeken signeren.

Locatie:
Polare Rotterdam
Lijnbaan 150
3012 ER Rotterdam

Reserveren
:
Er is plaats voor 150 personen. Via onderstaande link kun je reserveren.

Utrecht

Datum:
Zaterdag 17 augustus

Tijd:
12:00 - 13:30 uur Interview
Na afloop zal Neil Gaiman nog boeken signeren

Locatie:
Polare Utrecht
Stadhuisbrug 5
3511 KP Utrecht

Reserveren:
Er is maar beperkte ruimte. Houd de website van Polare in de gaten voor meer informatie.

De oceaan aan het einde van het pad

Een man op leeftijd keert voor een begrafenis terug naar zijn ­geboortedorp. Na de dienst rijdt hij zijn oude straat in. Het huis waarin hij opgroeide, bestaat niet meer, maar wel staat de oude boerderij er nog waar zijn jeugdvriendinnetje woonde. De familie Hempstock bestond uit Lettie, haar moeder en haar grootmoeder; drie eigenzinnige vrouwen. Vanaf het moment dat hij het erf oploopt, wordt hij overspoeld door herinneringen. Aan Lettie die altijd beweerde dat de vijver in hun tuin eigenlijk een oceaan was, aan haar moeders verbluffende kookkunsten én aan haar grootmoeder, die wel heel levendig over de oerknal kon vertellen. Het voelt alsof hij weer die zevenjarige jongen is, verstrikt in een wonderbaarlijk avontuur dat zijn hele wereld op z'n kop zet.

Zoals geen ander het kan, neemt Neil Gaiman zijn lezer meesterlijk bij de hand op een tocht van vergeving, berusting en volwassen worden.

Neil Gaiman

Neil Gaiman

Bestsellerauteur, multitalent en cultfiguur Neil Gaiman schrijft boeken en scripts voor graphic novels, films en televisieseries. Hij heeft bijna twee miljoen volgers op Twitter en heeft in veel landen de status van een rockster. In 2013 maakte hij een unieke interactieve kalender voor het nieuwste model BlackBerry. Stardust en Coraline zijn verfilmd als speelfim, van Neverwhere maakte de BBC een tv-serie. Neil schreef ook een bekroonde aflevering van de langstlopende sf-serie Doctor Who en HBO ontwikkelt een tv-serie gebaseerd op American Gods. Ook heeft hij een indrukwekkende lijst van literaire prijzen op zijn naam staan.

Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij