Dodelijkste sluipschutter van de V.S.

Chris Kyle is officieel uitgeroepen tot de dodelijkste sluipschutter in de Amerikaanse geschiedenis. In Sniper lees je hoe hij als rodeorijdende plattelandsjongen wordt opgemerkt door een officier van de SEALs.

Sniper
Chris Kyle
Prijs: € 19,95

Body, een lijfboek

Body, een lijfboek geeft alle antwoorden, voor mannen én vrouwen. Van de sportschool tot de slaapkamer: vergeet wat hip en 'happening' is en doe wat echt werkt!


Loeien koeien in het Nederlands?

De grappige trivia, wetenswaardigheden en nutteloze kennis van tien jaar QI (BBC) zijn gebundeld in Loeien koeien in het Nederlands?. Hét cadeauboek voor de feestdagen is nu verkrijgbaar voor slechts €15,-!


Khaddafi's slavin

Annick Cojean doorbreekt met Khaddafi's slavin het grootste taboe in de islamitische wereld: jonge meisjes werden als seksslavin gevangen gehouden tijdens Khaddafi's regime.


Een kwetsbaar meisje vecht terug

Niemand hielp me is het schokkend eerlijke verhaal van een jong meisje dat dapper genoeg was om het systeem aan te klagen dat haar in de steek liet en ondanks haar misbruikverleden een gelukkig en vervuld leven opbouwde.


Ga samen met de boswachter naar Buiten!

Arjan Postma leert je kijken door de ogen van een boswachter.

Een heerlijk vlot, vermakelijk én leerzaam boek over de natuur, vol weetjes, tips. Wie Buiten! leest wil nog maar één ding: er zelf op uit trekken!


Alleen voor vrouwen

Wie wil het niet: meer zin in seks, meer energie, een betere relatie en... superieure orgasmes. Alleen voor vrouwen leert vrouwen alles over hun eigen seksualiteit.

Alleen voor vrouwen is onweerstaanbaar geprijsd en is verkrijgbaar voor slechts €12,50!


Van de auteur van Wilde zwanen

De keizerin vertelt het dramatische levensverhaal van Cixi, een sterke, eigenzinneige vrouw die bijna vijftig jaar lang China regeerde.

De keizerin
Jung Chang
Prijs: € 24,95

Geen makkelijke dag

Het unieke verhaal van de aanval op de gevaarlijkste terrorist ter wereld, verteld door de man die hem zag sterven.

'De schrijver brengt het Amerikaanse ministerie van Defensie flink in verlegenheid.' Algemeen Dagblad


Engelentherapie

Healing met engelen, De kracht van engelen, en Getallen van de engelen zijn de succesvolle spirituele boeken van Doreen Virtue.

'Op haar ongeëvenaard warme en hartelijke wijze leert Doreen je hoe je trouw kunt blijven aan jezelf.' Dr. Wayne Dyer

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en win een boekenpakket t.w.v. € 100,-!
lees meer…


Hij werd gered... door Schindlers lijst

De jongen op het houten kistje is het ontroerende en krachtige verhaal van een onschuldige jongen die een van de wreedste periodes in de geschiedenis van Europa moest zien te overleven.

Verteld vanuit het oogpunt van een kind, ook geschikt voor jongere lezers.


Gestolen jeugd

Gestolen jeugd is het schokkende verhaal van een meisje dat op haar dertiende haar onschuld verloor, maar op haar zeventiende eindelijk de moed vond om aan haar verkrachters te ontsnappen en ze voor het gerecht te dagen.


Lisette Thooft zingt over Wie domme dingen doet wordt wijs

In Wie domme dingen doet wordt wijs, wordt door Thooft openhartig verteld over de domme dingen die ze heeft gedaan om wijs te worden. Aan de hand van anekdotes en verhalen laat ze haar spirituele inzichten zien en hoe je jezelf kunt openen voor de wijsheid van het leven.

lees meer…


De pianiste van Theresienstadt

Een bijzondere vrouw met een roerig leven: haar wijsheid en optimisme zijn inspirerend.

'Geeft moed, hoop en vertrouwen voor de toekomst.' Hillary Clinton


De onderduikers

De onderduik van de ouders van Peter Hein blijkt één lang verhaal van verraad en ontsnapping, omzwervingen, wanhoop, honger, kou en opnieuw verraad.

In De onderduikers vertelt Hein het fascinerende onderduikverhaal van zijn ouders en gaat hij op zoek naar de werkelijke verrader

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij