Zoek uitgavenOmslagfoto

Haal meer uit je leven met mindfulness

Marisa Garau

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent, een creatieve vogel, een hardwerkende kantoortijger of een multitaskende moeder: als je het beu bent om gestrest rond te lopen en je je levensvuur liever opstookt dan opbrandt, dan is dit boek het praktische stuk gereedschap waarnaar je al die jaren op zoek was!

Veel gidsen over mindfulness blijven steken bij de theorie, en hebben weinig oog voor de praktische toepassing ervan. Marisa Garau vult deze behoefte perfect in: op een heel toegankelijke en nuchtere manier beschrijft ze hoe je mindfulness in je dagelijkse leven kunt integreren en zo rust, evenwicht en nieuwe energie kunt vinden. Deze gids helpt je op weg naar een leven met minder stress en met meer zelfvertrouwen, tevredenheid en plezier.

'De kracht van dit boek is dat de auteur op praktische, heldere en volstrekt niet zweverige wijze laat zien hoe mindfulness in het dagelijks leven praktisch toepasbaar is.' Nbd Biblion

meer quotes

Bestel 'Haal meer uit je leven met mindfulness' bij:


Uitgave: Paperback
Prijs: € 15,00
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Paperback
  Publicatiedatum: 08-09-2015
  Pagina's: 224
  ISBN: 9789022574409
 • Quotes

  • 'De kracht van dit boek is dat de auteur op praktische, heldere en volstrekt niet zweverige wijze laat zien hoe mindfulness in het dagelijks leven praktisch toepasbaar is.' Nbd Biblion

 • Over deze auteur

  Tien jaar lang runde Marisa Garau (1968) haar Amsterdamse reclamebureau, onderwijl opboksend tegen chronische stress, auto-immuunziekte en depressie. Na haar dip en de zoektocht naar verlichting bracht mindfulness een diepe transformatie in haar teweeg. Haar eerste boek Haal meer uit je leven met mindfulness werd een bestseller en kwam tevens in Franse en Engelse edities uit. Garau zet zich via haar organisatie Growing Mindfulness onvermoeibaar in om mindfulness toegankelijk te maken voor een groot publiek.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteur

 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij