Zoek uitgavenOmslagfoto

Turbulentie

Ik overleefde een vliegtuigramp

Annette Herfkens

Annette Herfkens overleefde als enige een vliegtuigramp en bracht acht dagen door in de Vietnamese jungle voordat ze gevonden werd. Na haar bijzondere redding slaagt ze erin om haar leven weer op te bouwen, het verdriet om de dood van haar verloofde een plek te geven, haar carrière te hervatten en de liefde weer te vinden. De voornaamste les die ze in de jungle leerde, blijkt ook van toepassing te zijn in haar verdere, dagelijkse leven: neem de zaken zoals ze zijn en verander alleen datgene wat je daadwerkelijk kunt veranderen. Een mooie maar moeilijke les, waar Annnette mee worstelt als haar zoon gediagnosticeerd wordt met autisme.

Na veertien jaar keert Annette terug naar Vietnam om de berg te beklimmen waar de crash heeft plaatsgevonden en antwoorden te krijgen op vragen die al jaren door haar hoofd gaan.

Bestel 'Turbulentie' bij:


Uitgave: Paperback
Prijs: € 12,50
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Paperback
  Vertaling: Titia Ram
  Publicatiedatum: 11-04-2016
  Pagina's: 304
  ISBN: 9789022576328
 • Over deze auteur

  Annette Herfkens studeerde rechten in Leiden en werkte overal ter wereld voor o.a. ING Bank en Santander Bank. Ze was de enige overlevende van de Vietnam Airlines Flight 474 in 1992 en overleefde acht dagen in de jungle voordat ze gered werd. Annette woont met haar gezin in New York.

  Meer over deze auteur…
 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij