Zoek uitgavenOmslagfoto

Kind van de zee

Hij was de enige man op het eiland op wie ze niet verliefdhad moeten worden...

Brenda Reid

Het is eind jaren zestig van de vorige eeuw. Na een jaar op een strenge Engelse kostschool is de zeventienjarige Angel blij dat ze weer terug is op Kreta, het eiland waar ze geboren is en waar haar hart ligt. Zij en haar jeugdvriendin Chrissi zijn van plan om samen een vrolijke, luie zomer door te brengen in het bergdorp van hun jeugd. Maar dan overlijdt Angels moeder onverwacht. Haar vader, die zich geen raad weet met zijn opstandige dochter, wil dat Angel terugkeert naar Engeland. Zij en Chrissi besluiten samen weg te lopen en verschuilen zich in de grotten langs de kust van het Griekse eiland.

Het leven is daar echter lang niet zo idyllisch als ze dachten. Wanneer ze door hun onvolwassen roekeloosheid een arts nodig hebben die hen gratis kan behandelen, maken ze kennis met ene Constantinos. Angel wordt wanhopig verliefd op hem, maar wat ze niet weet is dat ze niet voor niets zo veel in hem herkent. Hun liefde is voorbestemd om dramatisch te eindigen…

Bestel 'Kind van de zee' bij:


Uitgave: Paperback
Prijs: € 18,99
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Paperback
  Vertaling: Iris Bol
  Publicatiedatum: 29-06-2017
  Pagina's: 336
  ISBN: 9789022570982
 • Over deze auteur

  Brenda Reid heeft voor de BBC gewerkt en produceerde daarna vele theaterstukken, films en tv-series. Ze woont in Wales, maar brengt een deel van het jaar door op Kreta.

  Meer over deze auteur…
 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij